Gymnos firar 100 år i år!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP

Junior Pojk/ Freestyle

  

Gruppen fylls på regelbundet från vår kölista. Anmäl ditt barn här!

 

Gruppen startades hösten 2019 på ett initiativ av föräldrar, med ett förflutet som gymnaster. Det egna intresset för freestyle inom skidor och snowboard, gjorde att man hade kunskap och erfarenhet för att starta en grupp med helt ny inriktning.

 

Gruppen vänder sig till pojkar födda 2010 och tidigare, som vill utveckla sina akrobatiska färdigheter utan att tävla. Flera av gruppens cirka 20 aktiva har även ett stort intresse för freeski och snowboard och grundtanken med gruppen är att gymnasterna med förbättrad kroppskontroll ska klara av mer avancerade hopp och trick i skidbacken. Freestyle tränar två timmar i veckan i Gymnastikhallen på Lugnet. Fokus är att på ett roligt och lekfullt sätt lära sig gymnastiska grunder, volter och skruvar, mm. Redskap som används är trampolin, tumbling och trampett.

 

Grundnivå för freestylegruppen är att barnet ska våga göra volt (bakåt och framåt) på studsmatta, samt kunna stå på händer och hjula.

 

Höstterminen börjar första veckan i september och vårterminen vecka 3 eller 4 beroende på träningsdag. Specifikt datum för just ditt barns grupp finns i välkomstmejlet som kommer från gruppens ledare någon vecka innan terminens start.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Gymnos, 16/05 05-16 
Gymnos, 12/05 05-12 
Gymnos, 10/05 05-10 
Gymnos, 08/05 05-08