Gymnos firar 100 år i år!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP
 

GYMNOS STYRELSE

 

Styrelseposition: Ordförande

Namn: Ann-Louise Skoglund
Mail: ann-louise.skoglund@gymnos.se

Telefon: 0706917018  
Hur jag hamnade i Gymnos: Första kontakten med Gymnos var när äldsta dottern började i en av föreningens familjegrupper för ca 15 år sedan.
Lite om mig: Värmländska "på utflykt" i Dalarna sedan 2004. Jobbar med verksamhetsutveckling och coaching i eget företag. Utöver förtroendeuppdrag i Gymnos är jag styrelseledamot i RF SISU Dalarna. Jag har också uppdrag som god man, vilket grundar sig i ett intresse av att stötta andra människor i deras vardag. Vid sidan av mitt arbete sätter jag stort värde på att umgås med familj
och vänner.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Att det ska vara (oumbärligt) roligt och meningsfullt att vara medlem i Gymnos.
Mitt bästa gympaminne: Den gläjde som tjejerna i Trupp 2 visade när de vann Riks 4 2019 på hemmaplan i Falun.
Dold talang: Kan inte komma på någon...

Styrelseposition: Kassör
Namn:  Fredrik Drakesby

Hur jag hamnade i Gymnos: Min yngsta dotter är min koppling till Gymnos.
Lite om mig: Gillar sport.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Utveckla förutsättningar för verksamheten.
Mitt bästa gympaminne: Första kullerbyttan i klass 2 i Västerby skola.
Dold talang: Bra på matlagning.

 

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Julia Johansson
Hur jag hamnade i Gymnos: Jag blev anmäld till en flickgymnastikgrupp av mina föräldrar när jag var barn. Sedan dess har jag tränat gymnastik fram till jag var ca 18 år och efter det har jag varit kvar i föreningen som tränare, domare och styrelsemedlem.
Lite om mig: Jag är ”born and raised” i Falun sedan år 1995. Måndag-fredag fyller jag dagarna med mitt ekonomiassistentsjobb för att på kvällstid och helger lägga tid på min finska lapphund Happy, Gymnos och… Pole dance! Jag har ett stort intresse för sporten pole som jag instruerar andra samt tränar och tävlar själv i. Sommaren 2022 tog jag till och med hem ett SM-guld i Artistisk Pole!
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Jag vill och hoppas att jag kan bidra med min långa erfarenhet i gympabubblan till att åstadkomma bra beslut för vårat älskade Gymnos.
Mitt bästa gympaminne: Mitt bästa gympaminne är nog från 2019 när dåvarande Trupp 1 tog brons under Rikstrean i Järfälla. Min roll som friståendetränare kunde inte bli mer stolt när de fick tävlingens högsta friståendepoäng dessutom. Den glädjen som de unga tjejerna upplevde då är helt oslagbar. Snacka om glädje, kunskap och gemenskap rakt igenom!
Dold talang: Ja, den kanske inte är så dold längre… Men jag kan göra en salto med en stolpe!

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Daniel Grundberg
Hur jag hamnade i GymnosJag har varit aktiv inom gymnastiken i många år, både gymnast (KFUM Stockholm) och som AG-ledare (SOL-flickorna). I samband med att jag flyttade från Stockholm till Falun (1992) så blev jag headhuntad till Gymnos för att vara ledare tillsammans med Agneta Göthberg för de äldsta KvAG-tjejerna och efter det har jag fortsatt som ledare inom Gymnos som både AG- och Trupp-ledare.

Lite om migJag är född och uppvuxen i Stockholm och började med gymnastik som liten. Gymnastiken har alltid varit en stor del av mitt liv och det är det fortfarande. Jag jobbar idag som lärare på en grundskola i Falun och NIU Gymnastik-instruktör på Lugnet- och Kristinegymnasiet på vardagarna och är trupp-ledare på kvällarna. Det är genom gymnastiken som jag hittade kärleken, min fru. Vi har tre fantastiska barn (22, 19 och 15 år) som alla har följt sina föräldrars intresse och engagemang för gemenskapen och glädjen inom gymnastiken.

Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Jag vill bidra med min mångåriga kunskap och erfarenhet som ledare, tränare och gymnast och väva in det i styrelsearbetet - att vara en representant för de aktiva. Att hjälpa till med att hålla fokus på det viktiga i verksamheten och att lyfta fram och synliggöra det som händer, upplevs och sägs på "tränings- och tävlingsgolvet".
Mitt bästa gympaminneDet bästa med gymnastiken är den sk "gympabubblan" - att komma till tränings- eller tävlingshallen och dela samma intresse, glädje och gemenskap med likasinnade - gamla som unga. Att se och uppleva glädjen när en gymnast klarar en ny övning för första gången eller att hen tar ett viktigt steg framåt i sin utveckling och känner sig stolt och glad över det.

Dold talangHandy-man. Kan vissla som en fågel!

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Fredrik Mejer
Hur jag hamnade i Gymnos: Genom min dotter Hilda 14 år som älskar gymnastik och i styrelsen hamnade jag för jag vill gärna engagera mig i mina barns intressen.
Lite om mig: Jag är en vattenmänniska, tycker om nästan allt som har med vatten att göra så som segla, åka vattenskidor, bada, hoppa från klippor m.m. Under veckorna försöker jag träna löpning och styrektärning och gillar att ha en bra bok att läsa på kvällarna. Resa ligger mig varmt om hjärtat.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Jag vill bidra till att barn och ungdomar har det roligt i Gymnos.
Mitt bästa gympaminne: När jag och min son Oscar åkte upp till Hudiksvall för att överraska Hilda på hennes tävling.
Dold talang: Enligt min fru så är jag väldigt bra på att laga mat.

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Ylva Hammarström
Hur jag hamnade i Gymnos: Min dotter Marianne går i AG2.
Lite om mig: Jag är uppvuxen utanför Uppsala, flyttade till Falun 2008 då jag fick jobb på Region Dalarna. Här träffade jag min man och nu bor vi tillsammans med våra två döttrar i Stennäset. Jag jobbar som verksamhetschef på bild- och funktionsmedicin och på fritiden gillar jag löpträning, läsa böcker och att laga och äta mat, gärna med vänner. På somrarna är vi gärna i sommarstugan som ligger i skärgården utanför Söderhamn. 
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Att Gymnos fortsätter att vara en inkluderande idrottsförening.
Mitt bästa gympaminne: När covidrestriktionerna försvann och jag fick följa med och se min dotter tävla i Leksand.
Dold talang: Jag har löst alla DN:s fredagskrysset sedan 2010.

Styrelseposition: Ledamot
Namn:  Nils Ullberg

Hur jag hamnade i Gymnos: Genom min dotter som varit i Gymnos verksamhet i flera år.
Lite om mig: Uppvuxen i Lidköping men bott i Falun i 23 år. Tycker om idrott och ser idrottsrörelsen som en viktigt del av det svenska samhället.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Bidra med att skapa förutsättningar för att ungdomar skall trivas i Gymnos verksamhet.
Mitt bästa gympaminne: Första (ofrivilliga volten ) i årskurs 1.
Dold talang: Alla mina talanger är synliga😀

Styrelseposition: Suppleant

Namn: Lisa Hårdstedt
Hur jag hamnade i Gymnos: Vår äldsta dotter började med gymnastik när hon var 5 år och sen dess har jag varit engagerad i föreningen.
Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i Gävle, pluggade i Uppsala, hamnade i Falun när jag skulle göra AT och har blivit kvar. Jag arbetar som narkosläkare på Falu Lasarett. Min familj består av Mats, Livia 18 år, Juni, 16 år och Sigge snart 13 år. Alla barnen har hållit på mer eller mindre med gymnastik i trupp respektive AG och kvar som aktiv i nuläget är Juni i AG1. Jag är inte gymnast men rör mig mycket på andra vis, helst springer jag i skogen.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Gymnos är en mycket bra förening och jag skulle vilja få fler att engagera sig – som ledare, domare, sponsorer, engagerade föräldrar… - så att föreningen kan fortsätta utvecklas.
Mitt bästa gympaminne: Då dåvarande Trupp 2, där Livia var med, vann Riksfyran på hemmaplan 2019.
Dold talang: Jag är bra på att få till goda middagsbufféer av det som råkar finnas i kylskåpet.

Styrelseposition: Suppleant
Namn:  Erika Martinsson

Hur jag hamnade i Gymnos
Lite om mig:
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen
Mitt bästa gympaminne
Dold talang

ÖVRIGA FUNKTIONER

 

Roll: Revisor

Namn: Annika Johansson

Roll: Revisorsuppleant

Namn: Lisa Gustafsson

Roll: Valberedning

Namn: Jonas Tosteby

Roll: Valberedning

Namn: Johanna Olsson

Roll: Valberedning

Namn: Sine Blomberg

Roll: Hedersordförande

Namn: Nils-Olof Sundin

Roll: Hedersordförande

Namn: Carola Ericsson