☆ KOM PÅ VÅRVOLTEN DEN 5 MAJ ☆
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP
 

GYMNOS STYRELSE

 

Styrelseposition: Ordförande

 

OBS! ORDFÖRANDEPOSITIONEN ÄR FÖR NÄRVARANDE VAKANT

Styrelseposition: Vice ordförande

Namn:  Ylva Hammarström
Hur jag hamnade i Gymnos: Min dotter Marianne går i AG2.
Lite om mig: Jag är uppvuxen utanför Uppsala, flyttade till Falun 2008 då jag fick jobb på Region Dalarna. Här träffade jag min man och nu bor vi tillsammans med våra två döttrar i Stennäset. Jag jobbar som verksamhetschef på bild- och funktionsmedicin och på fritiden gillar jag löpträning, läsa böcker och att laga och äta mat, gärna med vänner. På somrarna är vi gärna i sommarstugan som ligger i skärgården utanför Söderhamn. 
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Att Gymnos fortsätter att vara en inkluderande idrottsförening.
Mitt bästa gympaminne: När covidrestriktionerna försvann och jag fick följa med och se min dotter tävla i Leksand.
Dold talang: Jag har löst alla DN:s fredagskrysset sedan 2010.

Styrelseposition: Kassör 

Namn:  Julia Johansson
Hur jag hamnade i Gymnos: Jag blev anmäld till en flickgymnastikgrupp av mina föräldrar när jag var barn. Sedan dess har jag tränat gymnastik fram till jag var ca 18 år och efter det har jag varit kvar i föreningen som tränare, domare och styrelsemedlem.
Lite om mig: Jag är ”born and raised” i Falun sedan år 1995. Måndag-fredag fyller jag dagarna med mitt ekonomiassistentsjobb för att på kvällstid och helger lägga tid på min finska lapphund Happy, Gymnos och… Pole dance! Jag har ett stort intresse för sporten pole som jag instruerar andra samt tränar och tävlar själv i. Sommaren 2022 tog jag till och med hem ett SM-guld i Artistisk Pole!
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Jag vill och hoppas att jag kan bidra med min långa erfarenhet i gympabubblan till att åstadkomma bra beslut för vårat älskade Gymnos.
Mitt bästa gympaminne: Mitt bästa gympaminne är nog från 2019 när dåvarande Trupp 1 tog brons under Rikstrean i Järfälla. Min roll som friståendetränare kunde inte bli mer stolt när de fick tävlingens högsta friståendepoäng dessutom. Den glädjen som de unga tjejerna upplevde då är helt oslagbar. Snacka om glädje, kunskap och gemenskap rakt igenom!
Dold talang: Ja, den kanske inte är så dold längre… Men jag kan göra en salto med en stolpe!

Styrelseposition: Sekreterare

Namn:  Wille Kyrk

Hur hamnade jag i Gymnos? Min dotter tycker gymnastik är bland det bästa som finns, så jag är ledare för hennes flickgrupp på Västra.

Lite om mig: Född 1982 och åter i Falun sedan -08 efter varit på vift i bland annat Norrbotten och Skåne. Bor i Stennäset med mina två barn och är anställd av staten där jag jobbar med frågor kopplat till krisberedskap, betalningar och kontanter. Gillar kokböcker, filmer, snowboard, rugby och matlagning. 

Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: hjälpa till att utveckla en fin förening till att bli ännu vassare och få våra barn och ungdomar att skapa bra och hållbara träningsförutsättningar i livet.

Mitt bästa gympaminne: kan fortfarande stå på händer (mot vägg). Räknas det?

Dold talang: generellt sett ett hyfsat minne och är duktig på att identifiera flaggor!

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Fredrik Mejer
Hur jag hamnade i Gymnos: Genom min dotter Hilda 14 år som älskar gymnastik och i styrelsen hamnade jag för jag vill gärna engagera mig i mina barns intressen.
Lite om mig: Jag är en vattenmänniska, tycker om nästan allt som har med vatten att göra så som segla, åka vattenskidor, bada, hoppa från klippor m.m. Under veckorna försöker jag träna löpning och styrektärning och gillar att ha en bra bok att läsa på kvällarna. Resa ligger mig varmt om hjärtat.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Jag vill bidra till att barn och ungdomar har det roligt i Gymnos.
Mitt bästa gympaminne: När jag och min son Oscar åkte upp till Hudiksvall för att överraska Hilda på hennes tävling.
Dold talang: Enligt min fru så är jag väldigt bra på att laga mat.

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Malin Lundberg
Hur jag hamnade i Gymnos:

Lite om mig:

Vad jag vill åstadkomma i styrelsen:
Mitt bästa gympaminne:

Dold talang:

Styrelseposition: Ledamot 

Namn:  Daniel Björklund
Hur jag hamnade i Gymnos:

Lite om mig:

Vad jag vill åstadkomma i styrelsen:
Mitt bästa gympaminne:

Dold talang:

Styrelseposition: Ledamot
Namn:  Nils Ullberg

Hur jag hamnade i Gymnos: Genom min dotter som varit i Gymnos verksamhet i flera år.
Lite om mig: Uppvuxen i Lidköping men bott i Falun i 23 år. Tycker om idrott och ser idrottsrörelsen som en viktigt del av det svenska samhället.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Bidra med att skapa förutsättningar för att ungdomar skall trivas i Gymnos verksamhet.
Mitt bästa gympaminne: Första (ofrivilliga volten ) i årskurs 1.
Dold talang: Alla mina talanger är synliga😀

Styrelseposition: Suppleant

Namn: Lisa Hårdstedt
Hur jag hamnade i Gymnos: Vår äldsta dotter började med gymnastik när hon var 5 år och sen dess har jag varit engagerad i föreningen.
Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i Gävle, pluggade i Uppsala, hamnade i Falun när jag skulle göra AT och har blivit kvar. Jag arbetar som narkosläkare på Falu Lasarett. Min familj består av Mats, Livia 18 år, Juni, 16 år och Sigge snart 13 år. Alla barnen har hållit på mer eller mindre med gymnastik i trupp respektive AG och kvar som aktiv i nuläget är Juni i AG1. Jag är inte gymnast men rör mig mycket på andra vis, helst springer jag i skogen.
Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Gymnos är en mycket bra förening och jag skulle vilja få fler att engagera sig – som ledare, domare, sponsorer, engagerade föräldrar… - så att föreningen kan fortsätta utvecklas.
Mitt bästa gympaminne: Då dåvarande Trupp 2, där Livia var med, vann Riksfyran på hemmaplan 2019.
Dold talang: Jag är bra på att få till goda middagsbufféer av det som råkar finnas i kylskåpet.

Styrelseposition: Suppleant
Namn:  Erika Martinsson

Hur jag hamnade i Gymnos: Den allra första kontakten var nog en Bamsegympa-grupp för 15 år sedan. Idag är alla våra tre döttrar aktiva inom Gymnos, både som gymnaster och ledare. 
Lite om mig: Falubo sedan mitten av 90-talet då jag började min lärarutbildning på Högskolan Dalarna. Jag bor i Stenslund med min man och våra tre döttrar. På fritiden tränar jag gärna på gymmet och tar långa skogspromenader.

Vad jag vill åstadkomma i styrelsen: Bidra med det jag kan i styrelsearbetet som en helt vanlig gympaförälder. 
Mitt bästa gympaminne: När ett av våra döttrars lag vann Gävlebocken hösten -23. Den glädjen hos alla!
Dold talang: Talar flytande finska.

ÖVRIGA FUNKTIONER

 

Roll: Revisor

Namn: Lisa Pers

Roll: Revisorsuppleant

Namn: Lena Celin

Roll: Valberedning, ordförande

Namn: Sine Blomberg

Roll: Valberedning

Namn: Jonas Tosteby

Roll: Valberedning

Namn: Johanna Olsson

Roll: Hedersordförande

Namn: Nils-Olof Sundin

Roll: Hedersordförande

Namn: Carola Ericsson