Gymnos firar 100 år i år!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP
VÄLKOMMEN TILL GYMNOS!

Bli medlem

Anmäl dig här!

Bli ledare

Bli ledare i Gymnos!

Vi är Gymnos

Läs mer om oss här!Nyheter 📢

Stipendier: Vem vill du nominera?
2023-09-25

Det är dags att nominera personer till Gymnos Julstipendium 2023 samt till Ståhlkloos Stipendium 2023!

 

Stipendiernas syfte är att uppmärksamma särskilt värdefulla insatser och uppmuntra till ideellt engagemang. Alla medlemmar kan lämna förslag på vem som ska tilldelas stipendiet. Skicka din nominering inkl. en kort motivering till kansli@gymnos.se senast den 7 november 2023.

 

Gymnos Julstipendium ska gå till en medlem i Gymnos som genom sina insatser och sitt engagemang betyder särskilt mycket för föreningen. Stipendiaten ska också verka utifrån Svenska Gymnastikförbundets och Gymnos värdegrund. Årets stipendiat kommer att delas ut i samband med Gymnos Julgala den 2 december 2023 i Guide Arena.

 

Välkommen med din nominering!

Stort grattis till Nickus som fyller 90 år idag!
2023-08-20
Idag firar vi Nils-Olof ”Nickus” Sundin, som är hjärtat och själen bakom Gymnastikföreningen Gymnos!
 
Nickus,
 
Din passion har banat väg för en fantastisk gemenskap som fortsätter att inspirera generation efter generation. Gymnos är en plats där drömmar blir verklighet och där människor växer och utvecklas både fysiskt och mentalt. Din vision har blivit en verklighet som berikar många liv på många sätt.
 
Idag, när du firar dina 90 år, vill vi fira dig och ditt fantastiska bidrag till vår förening. Ditt arbete lever vidare genom varje medlem som har berörts av Gymnastikföreningen Gymnos. Tack för ditt engagemang!
 
Vi önskar dig en fin födelsedag och ser fram emot att fortsätta bygga på det fundament du skapat.
 
♥ Grattis på 90-årsdagen ♥
Är du den nya stjärnan i vårt ledarteam?!
2023-08-16

𝐕𝐢 𝐬𝐨̈𝐤𝐞𝐫 𝐠𝐲𝐦𝐧𝐚𝐬𝐭𝐢𝐤𝐥𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐞𝐧 𝐟𝐨̈𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐨𝐦 𝐯𝐢𝐥𝐥 𝐯𝐚̈𝐱𝐚 𝐨𝐜𝐡 𝐮𝐭𝐯𝐞𝐜𝐤𝐥𝐚𝐬
Vi söker dig som brinner för att hjälpa ungdomar att utvecklas i sin idrott på ett tryggt och glädjefullt sätt. Hos oss är du en uppskattad tillgång i ett ledarteam och en viktig del i en välfungerande gymnastikförening där du har stora möjligheter utveckla dina ledaregenskaper.

𝐕𝐢 𝐯𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐥𝐢 𝐟𝐥𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞
Vi behöver förstärka vårt ledarteam för våra äldsta truppgymnaster (Team 1) och söker både redskapstränare (med licens för Truppgymnastik C) och friståendetränare. Domarkompetens är meriterande.

𝐕𝐚𝐝 𝐢𝐧𝐠å𝐫 𝐢 𝐮𝐩𝐩𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞𝐭?
Utöver att planera och leda träningen ingår att:
- vara en förebild för våra gymnaster och följa vår värdegrund
- följa upp och kvalitetssäkra träning
- följa med och stötta gymnaster på tävlingar
- utveckla verksamheten tillsammans med andra ledare och styrelsen

𝐊𝐯𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫 𝐟𝐨̈𝐫 𝐥𝐞𝐝𝐚𝐫𝐮𝐩𝐩𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞𝐭
Vi söker dig med erfarenhet som ledare inom gymnastik och har lägst licens för Truppgymnastik C (gärna D), alternativt är villig att gå flera kurser för att nå upp till gymnasternas tävlingsnivå (Riks4 till Riks1).

Du är en drivande, pedagogisk och självgående tränare med god samarbetsförmåga. För att du ska trivas och lyckas i uppdraget är en förutsättning att du är van vid, och tycker om att leda unga talanger framåt. Tätt sammanlänkat med tränaruppdraget är utveckling av verksamheten för att nå toppnivå. Arbetstid är primärt förlagd till vardagkvällar samt helger.

Kontakta teamledare Daniel Grundberg för mer information om uppdraget: 070-203 86 94 eller pdh.grundberg@gmail.com

Varmt välkommen med din ansökan!

SM 2023
2023-07-04
Här kommer tävlingsrapporten från våra fantastiska gymnaster som deltog i SM-veckan i Umeå förra veckan!
 
★★★
 
TRUPP
 
SM-resan började med en lagsamling i Sundsvall för att finslipa friståendet inför kvaltävlingen. Sedan åkte vi tillsammans till Umeå för förträning på tävlingsarenan. Majoriteten av gymnasterna var debutanter i SM och målet var att prestera bra och lära oss tävla på den stora scenen. Vi hade inga förväntningar på att gå vidare till final, men hoppades så klart på en plats där ändå!
 
Tävlingen började med trampett där det blev några oväntade fall och missar. Trots det samlade vi oss och genomförde friståendet lysande.
Tumblingen gick nästan lika bra som förträningen, och vi avslutade tävlingen starkt med två fina tumblingvarv.
 
Vi slutade på en 5:e plats i tävlingen och erövrade en 4:e plats i fristående. Dessutom vann vårt fantastiska supportergäng grenen "bästa hejarklack" Stämningen och lagkänslan var på topp under hela SM-helgen, och oförglömliga minnen skapades!
Heja TeamGym Norrdal!
 
★★★
 
KvAG
 
Tre av våra fantastiska AG-gymnaster åkte till Umeå. Det blev en rolig upplevelse där tjejerna tog sig an utmaningarna, njöt av spänningen och gladde sig åt fin gymnastik.
 
Vår junior-gymnast Smilla bestämde sig för att delta i JSM i sista stund och har sedan mars tränat in flera nya övningar. Hon imponerade genom att tävla i hela fyra nya övningar. Smilla visade mod, beslutsamhet och energi under hela tävlingen.
 
Vår rutinerade senior-gymnast Agnes tävlade i sitt fjärde SM. Hon visade enastående stabilitet i hela sin bomserie och satte avhoppet perfekt. Agnes gjorde en fantastisk insats under mästerskapet med rutin, beslutsamhet och glädje.
 
Mikaela, som tävlade i hoppfinalen, imponerade med ett fantastiskt fristående i början av mästerskapet. Hon är en gymnast med utstrålning, rena volter och rutin. Mikaela kvalade in som åttonde gymnast, men genom två fantastiska hopp klättrade hon två placeringar och slutade som den sjätte bästa gymnasten på hopp i KvAG-SM!
 
★★★
 
Vi vill gratulera alla våra fantastiska gymnaster till superfina prestationer! Vi är otroligt stolta över er
TRYGGHET DIREKT

Har det hänt någonting i föreningen som som inte känns bra? Då vill vi uppmuntra dig att ta kontakt med vår Trygghetsansvarig Ninni Wallfelt. Du är aldrig ensam!


Till Trygghetsansvarig
 
Våra sponsorer