Snart är det dags för Gymnos årsmöte 2023!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP
VÄLKOMMEN TILL GYMNOS!

Bli medlem

Anmäl dig här!

Bli ledare

Bli ledare i Gymnos!

Vi är Gymnos

Läs mer om oss här!Nyheter 📢

GYMNOS ÅRSMÖTE 2023
2023-01-17 10:00

Onsdagen den 22 mars 2023 kl 18:30 går Gymnos årsmöte inför verksamhetsåret 2023 av stapeln. Mötet hålls i lokalen Utsikten, Lugnet. Ta tillfället i akt att påverka föreningens framtida verksamhet och träffa såväl nya som tidigare medlemmar.      

 

Inbjudan till Gymnos årsmöte 2023 hittar du här!

 

Anmälan till årsmötet sker via länk på hemsidan from den 8 mars.

ista anmälningsdag är söndagen den 19 mars 2023.

 

Lämna in motion

 

Alla medlemmar har möjlighet att lämna in en eller flera motioner till årsmötet. Att lämna in en motion är ett sätt för dig som medlem att ge ett skriftligt förslag som årsmötet sedan tar beslut om. En motion kan handla om vad som helst som rör föreningen och verksamheten.

 

Skicka din motion till Kansliet senast 22 februari 2023.

 

Förslag på nya styrelseledamöter

 

Just nu pågår arbetet med att ta fram förslag på kandidater till viktiga förtroendeposter, vilka utses på årsmötet. Det är viktigt att föreningens medlemmar bidrar med kompetens, idéer och engagemang i föreningens styrelsearbete. Genom styrelsearbete finns möjlighet att påverka föreningens verksamhet och är också ett bra tillfälle att lära känna andra föreningsmedlemmar.

 

Meddela ditt tips/förslag till valberedningen senast 10 februari 2023.

 

Läs mer och hitta kontaktuppgifter i Valberedningens skrivelse:

Inför årsmöte 2023 – inkom med förslag på nya styrelseledamöter

 

 

Succé för Gymnos Julgala 2022
2022-12-05 14:00

Planen höll, gymnasterna levererade, förra årets publikrekord krossades och arrangörerna var nöjda. Gymnos Julgala 2022 blev minst sagt en succé!

 

Stina och Jonas Tosteby värmde upp den månghövdade publiken inför galan med ljuvlig akustisk musik och sång som rev ner stora applåder.

 

Galans öppningsnummer gav sedan publiken en hint om årets tema, när föreningens alla gymnaster gjorde entré med en koreografi till bröderna Herreys klassiker Diggilo-Diggiley. Rätt gissat, temat var Melodifestivalen. I ett rasande tempo och under ledning av galans värdar, Marie och Petter Barrling, fick åskådarna sedan möta Carola, Loreen, Sean Banan, Dolly Style, Eric Saade, ABBA, Hasse Andersson, Samir & Viktor, Panetoz och Alcazar.

 

Gymnos styrelse delade via ordförande Ann-Louise Skoglund därefter ut årets stipendier. Gymnos eget stipendium gick till 17-åriga Ester Ölund, huvudledare för Junior 1 och FL Lugnet 1, med motiveringen: "Ester är en engagerad ledare inom Gymnos och sedan 1,5 år är hon huvudledare i grupperna Flickor Lugnet 1 och Junior 2. Hennes ledarskap kännetecknas av värme, lyhördhet och en stark medkänsla för gymnasterna. Förutom sina goda ledaregenskaper är Ester ansvarstagande och lösningsorienterad i sin roll. Ester är en påtagligt trygg person och hon var en mycket uppskattad huvudledare under Gymnos sommarläger 2022. Hennes förmåga att få alla gymnaster att trivas och känna sig sedda levandegör Gymnos värdegrund när det gäller att skapa en positiv grupp- och föreningsanda."

 

Ståhlkloos stipendium gick till Maria Saxe, huvudledare för AG2, , med motiveringen: 

"Maria är en god förebild och personifierar Gymnos värdegrund glädje, kunskap och gemenskap genom sitt sätt att vara. Maria har förmågan att se alla gymnaster, ger dem uppmärksamhet och är mån om att alla ska trivas och må bra. Maria är pedagogisk, noggrann med teknik och detaljer samtidigt som hon är nyfiken på att lära sig mer och utveckla sina egna förmågor."

 

Meta Tosteby, som är en nyckelperson med många års engagemang i Gymnos, uppmärksammades under galan och fick ta emot en tacksamhetsgåva från föreningen för sitt stora engagemang.

 

Även styrelseordförande Ann-Louise Skoglund fick ta emot publikens jubel, då hon fick uppmärksamheten riktad mot sig för sin hängivenhet i föreningen.

 

Föreningens minsta gymnaster bjöd sedan på en bedårande tomtadans innan galan avslutades med ett stämningsfullt luciatåg - vilket även bjöd på en högtidlig och gripande koreografi.

 

Årets galakoordinatorer Sofie Skoglund och Wilma Jonsson, som även de blev tackade under galans gång, är värda en stor eloge för ett väl sammansatt schema, fullspäckat med godbitar för både gymnastik- och melloälskare.

Gymnos Julgala närmar sig!
2022-11-28 11:54

Vår årliga julgala närmar sig och på lördag klockan 15:00 tar vi över golvet i Guide Arena på Lugnet!

Ny hemsida!
2022-11-01 13:17

Vår hemsida har flyttat från IdrottOnline till vårt nya administrationssystem SportAdmin! I samma veva har sidan fått ett nytt utseende - ett ansiktslyft tycker vi. Vi vill att vår nya hemsida ska fungera dels som en knutpunkt och dels som en anslagstavla, dit medlemmar, ledare, sponsorer, intressenter och andra aktörer går för att hitta den information som eftersöks. Vårt mål är att rätt och aktuell informationen alltid ska hittas - så klart!

 

En hemsida är alltid ett levande dokument, vi uppdaterar och utökar sidan regelbundet. Saknar du någonting på hemsidan? Har du råkat snubbla över en trasig länk? Hör då av dig till stina.torneman@gymnos.se, så fixar vi det!

 

Och så klart, adressen är densamma som vanligt: www.gymnos.se

 
Våra sponsorer