Gymnos firar 100 år i år!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP
VÄLKOMMEN TILL GYMNOS!

Bli medlem

Anmäl dig här!

Bli ledare

Bli ledare i Gymnos!

Vi är Gymnos

Läs mer om oss här!Nyheter 📢

Gävleborgsjakten 2023
2023-05-16
I helgen gick spännande Gävleborgsjakten av stapeln i Söderhamn och hela fem trupper från Gymnos deltog i de olika klasserna.
 
Lördagen var en intensiv dag, men samtidigt väldigt roligt för gymnasterna att spendera tid med varandra över truppgränserna. Lagen blev positivt överraskade när de fick tillgång till en stor sal istället för ett omklädningsrum, med tanke på att det var hela 100 personer från vår förening som var där. Detta skapade en extra sammanhållning bland gymnasterna och gav dem möjlighet att umgås och värma upp tillsammans.
 
På vägen hem i bussen passade gymnasterna även på att titta på Eurovision Song Contest och blev glada över Sveriges storslam. Det var verkligen en toppendag som gänget kommer att minnas länge!
 
I steg 6 deltog Junior 1, Trupp 3 och Trupp 4. Tjejerna gjorde fantastiska insatser och Junior 1 passade på att ta hem guldet! Trupp 3 kammade hem silvermedaljen vilket resulterade i två Gymnoslag på pallen, av 14 tävlande lag.
 
I steg 5 imponerade Pojkar Trupp 2, som tävlade för första gången i steg 5. Killarna visade upp ett helt nytt fristående som de hade lärt sig på bara en månad. Trots en lång dag med tävlingar som höll på under eftermiddagen och kvällen, presterade killarna fantastiskt bra.
 
I steg 4 kämpade Trupp 2 tappert och kom på en välförtjänt silverplats.
 
Vi är otroligt glada och stolta över alla gymnasters respektive insats ♥
Sommarläger 2023
2023-05-12
Årets sommarläger kommer i sedvanlig ordning att genomföras veckorna 25 och 26, i Gymnastikhallen på Lugnet. Lägret riktar sig till våra gymnaster från 6 år (ej BA-grupper) och majoriteten av deltagarna går på låg- och mellanstadiet. Förtur ges till de gymnaster som vanligtvis inte har sina träningar i Lugnets Gymnastikhall, men vår förhoppning är att alla gymnaster som vill vara med på lägret får möjlighet till det!
 
En länk till anmälningsformuläret har mailats till berörda medlemmar. Vi ses i sommar!
Vårvolten 2023
2023-05-10
Vi i Gymnos är så glada över den fantastiska uppvisningen vi hade i söndags, som även markerade terminsavslutningen för många av våra gymnaster. Vårvolten 2023 bjöd på en gympashow som verkligen visade allt det hårda arbete och det stora engagemang våra gymnaster har lagt ner under terminen.
 
Gymnasterna visade upp sina färdigheter och publiken applåderade och hejade på gymnasterna under hela uppvisningen, vilket skapade en härlig atmosfär i hallen.
För oss i Gymnos är det inte bara viktigt att våra gymnaster utvecklar sin teknik, utan vi också om att vi tillsammans skapa en positiv gemenskap och sammanhållning i föreningen. Vi är stolta över att se våra gymnaster växa och utvecklas inte bara som gymnaster, utan även som individer. Vi är också stoltare över våra ledare som ger allt för att ge gymnasterna möjlighet att utvecklas inom gymnastiken och som människor.
 
Vi vill tacka alla våra gymnaster, ledare och supportrar för en termin fylld med hårt arbete, mod och prestationer, men framför allt en termin fylld av glädje, kunskap och gemenskap. Vi ser redan fram emot nästa termin och att uppleva ännu fler fantastiska stunder ♥
Dalakampen 2023
2023-05-08

Den 6 maj tävlade gymnasterna från AG2 och AG3 i tävlingen Dalakampen i Borlänge. Åtta gymnaster från AG2 och hela AG3-gruppen, bestående av tio gymnaster, deltog i tävlingen. Samtliga gymnaster imponerade verkligen med sina prestationer. Det var vår sista tävling för säsongen och det var fantastiskt att se hur mycket våra gymnaster har utvecklats och växt under säsongen ♥

TRYGGHET DIREKT

Har det hänt någonting i föreningen som som inte känns bra? Då vill vi uppmuntra dig att ta kontakt med vår Trygghetsansvarig Ninni Wallfelt. Du är aldrig ensam!


Till Trygghetsansvarig
 
Våra sponsorer