☆ EXTRA ÅRSMÖTE 11 JUNI på LUGNET ☆
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP
VÄLKOMMEN TILL GYMNOS!

Bli medlem

Anmäl dig här!

Bli ledare

Bli ledare i Gymnos!

Vi är Gymnos

Läs mer om oss här!Nyheter 📢

Kallelse till extra årsmöte
2024-05-20

Välkommen till GF Gymnos extra årsmöte!

 

När? Tisdag 11 juni
Tid? 18:00
Var? Lugnet (lokal meddelas efter sista anmälningsdag)


Ta tillfället i akt att påverka valet av ny ordförande för föreningen. I dagsläget finns ingen kandidat till ordförandeposten i GF Gymnos. Om du har förslag på någon lämplig person är du välkommen att kontakta valberedningens ordförande Sine Blomberg på 070-294 44 09.


Rösträtt har medlem som under 2024 fyller lägst 14 år, förälder är ombud för sina barn.


Anmälan till årsmötet sker via nedanstående länk:
https://forms.gle/S66Q1xdqyY8buG5YA


Sista anmälningsdag är fredag 7 juni 2024.

 

Varmt välkommen!

Sommarläger 2024
2024-05-13
Årets sommarläger kommer i sedvanlig ordning att genomföras veckorna 25 och 26, i Gymnastikhallen på Lugnet. Lägret riktar sig till våra gymnaster födda 2017 och tidigare, och majoriteten av deltagarna går på låg- och mellanstadiet. Förtur ges till de gymnaster som vanligtvis inte har sina träningar i Lugnets Gymnastikhall, men vår förhoppning är att alla gymnaster som vill vara med på lägret får möjlighet till det!
 
En länk till anmälningsformuläret har mailats till berörda medlemmar. Vi ses i sommar ♥
Ledare för kvinnlig artistisk gymnastik sökes
2024-05-07

Vi söker dig som brinner för att hjälpa ungdomar att utvecklas i sin idrott på ett tryggt och glädjefullt sätt. Hos oss blir du en uppskattad tillgång i ett ledarteam och en viktig del i en välfungerande gymnastikförening där du har stora möjligheter att använda och utveckla dina ledaregenskaper.

 

Om uppdraget

Gruppen AG1 består av gymnaster på steg 5-7, regions- och rikspokal i åldersspannet 11-20 år. Träningstider är förlagdatill vardagkvällar samt söndagar. Vi arbetar i team med minst två närvarande tränare så du kommer inte vara ensam med ditt ledaruppdrag.

 

Utöver att planera och leda träningen ingår att:

  • vara en förebild för våra gymnaster och följa vår värdegrund
  • följa upp och kvalitetssäkra träning
  • följa med och stötta gymnaster på tävlingar
  • arbeta med föreningens tävlings- och uppvisningsarrangemang
  • utveckla verksamheten tillsammans med andra ledare och styrelsen.
Om dig

Vi söker dig med erfarenhet som ledare inom gymnastik eller annan tävlingsidrott. Du är en drivande, pedagogisk ochsjälvgående tränare med god samarbetsförmåga. Det är ett stort plus om du har en bakgrund inom gymnastik eller dans.

 

För att du ska trivas och lyckas i uppdraget är en förutsättning har förmågan att leda ungdomar framåt genom att möta var och en där de befinner sig i sin utveckling.

 

Tätt sammanlänkat med tränaruppdraget är utveckling av verksamheten för att nå framgång.

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och ledaregenskaper i ett välfungerande ledarteam och en välfungerande grupp med motiverade gymnaster.

 

Ledaruppdraget är ideellt där GF Gymnos ersätter med ett ledararvode. Mer information om ersättningsnivå lämnas av Gymnos kansli via kansli@gymnos.se

 

GF Gymnos tillhandahåller grenspecifik utbildning för ledare via Svenska Gymnastikförbundet.

 

Som ledare har du möjlighet att träna multigymnastik i vår vuxengrupp ”Vumpagruppen.

 

Kontakta Thomas Israels som är huvudledare för gruppen AG1 på telefon 070-205 32 58 eller thomas.israels@gmail.com för mer information om uppdraget.Om Gymnastikföreningen Gymnos

Gymnos är en ideell gymnastikförening med inriktning på tävlingsdisciplinerna Kvinnlig Artistisk Gymnastik samt Truppgymnastik där vi aktivt jobbar för att utöka vår verksamhet och har även tricking, freestyle samt en omfattande barnverksamhet som är grunden till vår tävlingsverksamhet. Vi erbjuder tränings- uppvisnings- och tävlingsgymnastik för barn, ungdomar och vuxna. I vår verksamhet har gymnasten och ledaren möjlighet att utvecklas i egen takt och utifrån egen ambitionsnivå där vårt sätt att arbeta och bemöta varandra präglas av glädje, kunskap och gemenskap. Vi är idag ungefär 700 aktiva medlemmar.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ungdomsrådet arrangerade Gympadisco
2024-05-05

Vilken kväll det blev!

 

Vårt fantastiska Ungdomsråd arrangerade ett disco för våra yngsta gymnaster i syfte att att stärka gemenskapen i föreningen. Discot blev minst sagt en riktig succé!

 

Ungdomarna var otroligt engagerade. De lekte, dansade och körde dansstopp med barnen. Några stod i kiosken och några körde koreografier som många av barnen redan kunde genom gymnastiken - andra lärde sig under kvällen. Det blev en kväll som verkligen stärkte gemenskapen i föreningen och en oförglömlig upplevelse för alla!

 

Lovorden har rasat in från både barnen och deras föräldrar, och vi från föreningens sida stämmer in. Vi är väldigt stolta över det driv och det engagemang våra ungdomar visar för föreningen ♥

TRYGGHET DIREKT

Har det hänt någonting i föreningen som som inte känns bra? Då vill vi uppmuntra dig att ta kontakt med någon av våra Trygghetschoacher. Du är aldrig ensam!


Till Trygghetscoach
 
Våra sponsorer