☆ SISTA DAGEN ATT SKICKA IN DIN MOTION TILL ÅRSMÖTET ☆
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Gymnos
GLÄDJE ♥ KUNSKAP ♥ GEMENSKAP

VILL DU BLI SPONSOR?

 

Vi söker sponsorer och partners som delar våra väderingar och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi strävar ständigt efter att vara en modern förening som engagerar - och som överträffar våra medlemmars förväntningar. Vår målsättning är att alla våra medlemmar ska ha möjlighet till rörelse hela livet, med Svenska Gymnastikförbundets Utvecklingsmodell som utgångspunkt. Våra värdeord är glädje, kunskap och gemenskap. Välkommen till oss!

Dalarnas Försäkringsbolag

 

Dalarnas Försäkringsbolag - en del av dalfolket!

 

Som bank och försäkringsbolag kan Dalarnas försäkringsbolag ta hand om hela din ekonomi. Med personlig service och kloka bank- & försäkringslösningar ger dig trygghet och enkelhet samtidigt som du får mer pengar över till sådant som förgyller livet.

 

Besök hemsidan

Falugruppen

 

Falugruppen Arkitektkontor är ett medarbetarägt arkitektkontor som startades 2014.

 

Falugruppen är en grupp arkitekter och ingenjörer med bred kompetens och lång erfarenhet i branschen. Man jobbar med allt från idéer i tidiga skeden, till färdig byggd miljö och projektens senare skeden såsom uppföljning och dokumentation. Falugruppen har erfarenhet av ombyggnad, nybyggnation, restaurering, inredning och detaljlösningar i stora och små projekt. Målsättningen är att skapa goda förutsättningar för socialt och ekologiskt hållbara miljöer med människan i centrum. Projekten växer fram i samarbete med kollegor, beställare, konsulter och andra aktörer i byggprocessen och man tror på en öppen dialog för ett gott slutresultat.

 

Besök hemsidan

Falu Rödfärg
 
Ett svenskt underverk!

 

I århundrade efter århundrade har Falu Rödfärg matchat de svenska idealen. På 1500-talet färgades slott och herresäten röda för att likna Europas ståndsmässiga tegelbyggnader. På 1600-talet blev den röda färgen en statussymbol i städerna och under 1700-talet spreds den till herrgårdarna, bergsmansgårdarna och prästgårdarna.

 

På 1800-talet fick Falu Rödfärg Original fäste på torp och ladugårdar och på 1900-talet i egnahemsrörelsen. Idag har en ny generation arkitekter upptäckt Sveriges nationalfärg. Falu Rödfärg ska alltid (läs all tid) vara modern, progressiv och till och med utmanande. För oss innebär bevarande att ha respekt för traditionen men också modet att ständigt utmana oss själva och våra tankesätt. 

 

Besök hemsidan

Ica Maxi Stormarknad Falun

 

Besök hemsidan

Ståhlkloo AB

 

Ståhlkloo är ingenjörsbyrån som kan projektering av värme-, ventilations- och sanitetsanläggningar.

 

Ståhlkloo Ingenjörsbyrå Mora AB startades 1972 av Christer Ståhlkloo. Genom personliga kontakter koncentrerades uppdragen alltmer kring Norrtälje och Stockholm. 1984 startades verksamheten i Norrtälje i dotterbolaget Ståhlkloo Ingenjörsbyrå Norrtälje AB. Under 90-talet rådde byggkris i landet. Trots detta satsade vi 1993 på ytterligare ett kontor och vi startade Ståhlkloo Ingenjörsbyrå Borlänge AB. 1995 var det dags igen. Kontoret i Leksand öppnades och drevs som filial till Morakontoret. I april 1999 etablerar man sig i Gävle genom att förvärva KEA Ingeniörsbyrå AB som i juni 2003 namnändrades till Ståhlkloo Ingenjörsbyrå Gävle AB. Ett nytt kontor i Falun öppnades April 2004. Falukontoret fungerar som filial till Borlängekontoret. Samtidigt avvecklades filialen i Leksand.

 

Idag är Ingenjörsgruppen Ståhlkloo AB moderbolag i koncernen som sysselsätter ca 20 personer. Företaget var under många år familjeägt av Christer och Britt-Mari Ståhlkloo. 2007-01-01 såldes samtliga aktier till en grupp anställda och hela koncernen kan numera betraktas som personalägd.

 

Besök hemsidan