Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemöte 10 nov 2019

11 DEC 2019 08:31
Anteckningar från Styrelsens möte 10 november 2019.
  • Skapad: 11 DEC 2019 08:31

Hej alla medlemmar!

Söndagen 10 november hade Gymnos nya styrelse sitt första arbets- och styrelsemöte efter årsmötet. Möter var uppdelat i tre block - ”Konstituerande möte”, ”Arbetsmöte” och ”Beslutsmöte”.
 
Konstituerande möte
Vi inledde eftermiddagen med det konstituerande styrelsemötet där vi bland annat fördelade rollerna, vice ordförande, sekreterare och kassör samt beslutade att föreningens firmatecknare är ordföranden och kassören.
 
Arbetsmöte
Efter att ha värmt upp med att konstituera styrelsen gick vi snabbt vidare med att checka in på eftermiddagens arbetsmöte. Vi pratade bland annat om vilket uppdrag och vilket ansvar vi som styrelse har och hur den svenska idrottsrörelsen är organiserad.  
 
Vi kom överens om att alla i styrelsen och Sofia på kansliet ska genomföra utbildningarna ”Introduktionsutbildning för föreningsledare” och ”Intro Svensk Gymnastik” för att få en gemensam plattform för det kommande styrelsearbetet.
 
Efter att ha diskuterat förslag till mötesplan och ansvarsområden för styrelsen gjorde vi en gemensam uppdatering av styrelsens nulägesanalys. Arbetsmötet avrundades med en dialog kring vilka aktiviteter och insatser som vi bör prioritera fram till sommaren 2020. Något vi kommer att återkomma till på nästa styrelsemöte i december.
 
Beslutsmöte
Registerutdrag Styrelsen beslutade att införa registerutdrag from den 1 juli 2020 för ledare som har kontinuerlig kontakt med barn (alla under 18 år). Ordförande och kanslist fick i uppdrag att ta fram ett förslag till rutinbeskrivning. Information om beslutet att införa registerutdrag kommer att skickas ut till berörda ledare under våren 2020.   
 
Policy
Under verksamhetsåret kommer en revidering av föreningens policys att prioriteras. Inför mötet den 10 november fanns tre förslag till policy. • ”Riktlinjer trygg förenings- och idrottsmiljöer” • ”ANDT-policy (alkohol, narkotika, doping, tobak) • ”Trafiksäkerhetspolicy”
Styrelsen beslutade att bordlägga alla förslag till policy för att ge styrelsen mer tid för inläsning av de olika förslagen.     
 
//Styrelsen genom ordförande Ann-Louise Skoglund

Mejladress till ordförande: This is a mailto link

 
 
Gymnos styrelse 2019/2020

Ann-Louise Skoglund, ordförande
Maria Pettersson, vice ordförande
Pontus Vallström, sekreterare
Sandra Johansson, kassör
Anna Smedh, ordinarie ledamot
Daniel Grundberg, ordinarie ledamot
Carin Larsson, suppleant
Lisa Hårdstedt, suppleant

Skribent: Sofia Byhlinder
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

 

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link