Hoppa till sidans innehåll

Viktig publikinformation inför Julgalan

02 DEC 2021 07:49
Alla som köpt biljett till Gymnos Julgala och är 18 år eller äldre måste visa upp sitt Covidbevis och giltig legitimation för att få tillträde till galan i Guide Arena.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2021 07:49

Från och med 1 december krävs vaccinationsbevis mot Covid-19 för att beviljas entré till idrottsevenemang som arrangeras inomhus med fler än 100 åskådare. Om du inte kan visa upp ditt Covidbevis vid entrén kommer du tyvärr inte att släppas in på galan. 

Kom i god tid

Vi ber dig framför allt om att komma i god tid. Biljettinsläppet öppnar klockan 13.30 - en halvtimme tidigare än vad som står på din biljett. Tänk på att klä dig varmt ifall du behöver köa en stund utomhus. Julgalan börjar klockan 15.00 och Gymnos café och klädförsäljning kommer att hålla öppet fram till klockan 14.45.    

Gymnos har under hela pandemin arbetat hårt för att anpassa verksamheten efter de restriktioner och allmänna råd som gällt. Detsamma gäller såklart i samband med Julgalan. Vi vill därför påminna om att hålla avstånd och att vi alla hjälps åt med det på ett trevligt sätt. Om du har förkylningssymptom ska du såklart stanna hemma. Läs mer om hur du kan skydda dig själv och andra på följande länk Skydda dig själv och andra – rekommendationer om covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Två vanliga frågor

Krävs Covidbevis och giltig legitimation för samtliga besökare?

JA, Covidbevis och giltig legitimation krävs för samtliga besökare som är 18 år och äldre med undantag för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Om så är fallet ska du visa ditt läkarintyg vid entrén.

Observera att om du är strax under 18 år behöver du kunna visa giltig legitimation.    

Vad behöver jag göra innan Gymnos Julgala?

Du behöver ladda ner ditt Covidbevis till din mobil eller skriva ut det. Dessutom behöver du kunna uppvisa giltig legitimation vid entrén för att styrka ditt vaccinationsbevis.

Du kan ladda ned ditt Covidbevis här OCH Här kan du beställa ditt Covidbevis om du inte har e-legitimation

Vid ytterligare frågor

Kontakta Gymnos kansli via mejl This is a mailto link. Senaste nytt om Julgalan, se www.gymnos.se

 

Varmt välkommen till årets Julgala!

Gymnos Julgalagrupp & Gymnos styrelse

Skribent: Ann-Louise Skoglund
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link