Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Stina

23 MAR 2022 16:33
Vi har glädjen att presentera Gymnos nya digitala kommunikatör - Stina Törneman.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2022 16:33

Vi är väldigt glada att ha dig på plats Stina, berätta – vem är du? Jag är Gymnos nya digitala kommunikatör som har arbetat med marknadsföring och kommunikation inom olika typer av verksamheter och branscher i nästan tio år. En av de roliga utmaningarna med att vara kommunikatör är att omvärlden och förutsättningarna ständigt förändras och det kräver att man håller sig uppdaterad för att hänga med. Det passar mig perfekt eftersom jag gillar att lära mig nya saker.

Det känns också roligt att komma tillbaka till gymnastiken i en ny roll efter att ha tävlat på elitnivå för Domnarvets Gymnastikklubb (nuvarande Borlänge GK) inom truppgymnastik under 90-talet.

– Vad kommer du att göra på Gymnos? Flera olika saker! Bland det första jag vill göra är att lära mig så mycket jag kan om Gymnos verksamhet och komma i kontakt med föreningens medlemmar. Sedan ska jag uppgradera och flytta Gymnos hemsida från IdrottOnline till SportAdmin och samordna ett filmprojekt och på olika sätt utveckla föreningens kommunikation med medlemmarna och externa intressenter - och mycket annat.

Varmt välkommen till Gymnos Stina!

Har du frågor till Stina kontaktar du henne enklast på This is a mailto link. Stina jobbar i dagsläget måndagar och tisdagar för Gymnos.

Skribent: Ann-Louise Skoglund
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link