Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger 2020 - i förändrad form

24 APR 2020 12:59
YES! Gymnos sommarläger kommer att genomföras! På grund av nuvarande omständigheter med Corona-virus kommer genomförandet att ske i ny form.
  • Uppdaterad: 24 APR 2020 12:59

På styrelsemötet måndag den 20 april tog styrelsen beslutet att Gymnos ska försöka genomföra årets sommarläger - dock med begränsningar utifrån gällande riktlinjer från bland annat Folkhälsomyndigheten på grund av den pågående Corona-pandemin.

Förändringar angående sommarlägret kan komma löpande och med kort varsel.

Utgångspunkten är i dagsläget följande:


Gymnaster

ENDAST gymnaster som redan tränar i Gymnos kommer att bli inbjudna till lägret.

Det är gymnaster som i normala fall INTE tränar i stora Gymnastikhallen på Lugnet som kommer att bjudas in. Detta innebär alltså våra flickgrupper 6-9 år i Västra, Hosjö, Slätta, Hälsingberg och Lugnet (som normalt tränar söndag kl. 11.30-13.00).

Inbjudan till gymnaster kommer att skickas ut via den mejl som finns registrerad i vårt medlemssystem. Ingen anmälan till sommarlägret sker via mail eller telefon utan endast via det anmälningsformulär som skickas via mejl.

Ledare

Ledare som anmält intresse kommer att tillfrågas i turordning efter den anmälan som gick ut i mars.

Huvudledare för Gymnos sommarläger är Jan Gracie, Klara Hagland och Manne Arvidsson och administratör är Annica Grane.Det är självklart mycket ledsamt att vi inte har möjlighet att genomföra Gymnos populära sommarläger enligt tradition. Tack för er förståelse!Skribent: Sofia Byhlinder
Epost: Adressen Gömd

SPONSORTEAM

 

 

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0723230734
E-post: This is a mailto link