Hoppa till sidans innehåll

Gymnos söker fler ledare

20 MAJ 2020 13:49
Vi söker dig som brinner för att hjälpa barn och ungdomar att utvecklas i sin idrott på ett tryggt och glädjefullt sätt.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2020 13:49

Vi söker dig som brinner för att hjälpa barn och ungdomar att utvecklas i sin idrott på ett tryggt och glädjefullt sätt. Hos oss är du en uppskattad tillgång i ett ledarteam och en viktig del i en välfungerande gymnastikförening där du har stora möjligheter att använda och utveckla dina ledaregenskaper.

Vi behöver fler ledare
Vi behöver förstärka vårt ledarteam inom truppverksamheten och söker en eller flera ledare till tävlingsdelarna redskap (tumbling och trampett) samt fristående, det är ett stort plus om du har domarkompetens. Därutöver är en viktig del att utveckla fysträningen.
Fördelningen av ledare sker utifrån våra gymnasters behov, befintliga ledare samt de sökandes kompetens och önskemål. Vad kan du bidra med?

Vad ingår i uppdraget?
Utöver att planera och leda träningen ingår att:
- vara en förebild för våra gymnaster och följa vår värdegrund
- följa upp och kvalitetssäkra träning
- följa med och stötta gymnaster på tävlingar
- arbeta med föreningens tävlings- och uppvisningsarrangemang
- utveckla verksamheten tillsammans med andra ledare och styrelsen

Kvalifikationer för ledaruppdraget
Vi söker dig med erfarenhet som ledare inom gymnastik eller annan tävlingsidrott. Du är en drivande, pedagogisk och självgående tränare med god samarbetsförmåga. För att du ska trivas och lyckas i uppdraget är en förutsättning att du är van vid, och tycker om att leda unga talanger framåt. Tätt sammanlänkat med tränaruppdraget är utveckling av verksamheten för att nå toppnivå. Träningstider är primärt förlagd till vardagkvällar samt helger beroende på grupp du tränar. Vi arbetar i team så du kommer inte vara ensam med ditt ledaruppdrag.

Kontakta teamledare Daniel Grundberg för mer information om uppdraget.
070-203 86 94 eller This is a mailto link


Om Gymnastikföreningen Gymnos
Gymnos är en ideell gymnastikförening med inriktning på tävlingsdisciplinerna Kvinnlig Artistisk Gymnastik samt Truppgymnastik där vi aktivt jobbar för att utöka vår verksamhet och har även tricking, freestyle samt en omfattande barnverksamhet som är grunden till vår tävlingsverksamhet. Vi erbjuder tränings- uppvisnings- och tävlingsgymnastik för barn, ungdomar och vuxna. I vår verksamhet har gymnasten och ledaren möjlighet att utvecklas i egen takt och utifrån egen ambitionsnivå där vårt sätt att arbeta och bemöta varandra präglas av glädje, kunskap och gemenskap. Vi är idag ungefär 600 aktiva medlemmar.


För mer information om föreningen gå in på www.gymnos.se


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Här finns ansökan som pdf:

20200517_annons_ledare_trupp.pdf

 

Skribent: Sofia Byhlinder
Epost: Adressen Gömd

SPONSORER

 

 

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link