Hoppa till sidans innehåll

Gymnos söker digital kommunikatör

06 SEP 2021 08:06
Är du idrottsintresserad och gillar digital kommunikation? Tror du att bra kommunikation kan öka medlemmarnas engagemang? Då ska du söka uppdraget som digital kommunikatör i Gymnastikföreningen Gymnos!
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 08:06

Vem söker vi?

Du är utbildad inom kommunikation och har erfarenhet av arbete med att utveckla webb och sociala medier. Du är noggrann och har känsla för att skapa innehåll som väcker intresse. Du är van vid att kommunicera i tal och skrift, gillar att jobba ihop med andra och tycker om att lära dig (och oss!) nya saker.

Du har goda kunskaper i Office 365 och erfarenhet av olika webbpubliceringssystem och bildbehandlingsprogram. Eftersom foto och rörlig bild kommer att bli mer centralt för vår kommunikation är det en fördel om du har erfarenhet av visuell kommunikation och videoredigering.

Du kommer att arbeta mycket själv vilket kräver att du är handlingskraftig och utåtriktad. Som person är du ordningsam och har förmåga att hålla flera bollar i luften. Föreningens administratör och ordförande finns som bollplank och stöd.

Varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning mellan 20 och 40% under två år, med start under hösten 2021.  

Läs mer om tjänsten HÄR

Skribent: Ann-Louise Skoglund
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link