Hoppa till sidans innehåll

Amanda och Lotta årets stipendiater

24 DEC 2021 08:48
Gymnos julstipendium och Ståhlkloos stipendium delas ut till medlemmar som genom sina insatser och sitt engagemang betyder särskilt mycket för Gymnos verksamhet. Årets stipendiater är ledarna Amanda Wahlström och Lotta Andersson.
  • Uppdaterad: 24 DEC 2021 08:48

Gymnos julstipendiat Amanada Wahlström är en mycket engagerad ledare inom Gymnos. Hon är sedan flera år huvudledare i föreningens barn- och flickgrupp i Hälsingberg. Amandas ledarskap kännetecknas av förtroende och omtanke och hon är omtyckt av såväl gymnaster som andra ledare och föräldrar.

Förutom sina goda ledaregenskaper är Amanda också en fena på att hantera övriga praktiska och administrativa uppgifter som följer uppdraget som huvudledare även utanför gymnastiksalen.

Amandas förmåga att få alla att trivas och känna sig sedda levandegör Gymnos värdegrund och gör henne till en förbild när det gäller att skapa en positiv grupp- och föreningsanda.

Ståhlkloos stipendiat Lotta Andersson har med stort engagemang och hjärta tagit sig an uppdraget som tränare inom Gymnos artistiska verksamhet. Lottas förhållningssätt gentemot gymnaster, andra ledare och föräldrar kännetecknas av omsorg. Hon ställer alltid upp, även på sin fria tid, om någon gymnast behöver hjälp eller vill träna på något särskilt.

Lotta har genom sin kunskap och sitt ledarskap tillsammans med övriga ledare bidragit till att skapa en gruppkänsla som präglas av glädje och gemenskap.

Skribent: Ann-Louise Skoglund
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link