Hoppa till sidans innehåll

Ninni ny Trygghetsansvarig

27 APR 2021 18:08
Styrelsen har utsett Ninni Wallfelt till ny Trygghetsansvarig. I rollen ingår att hantera frågor som rör Gymnos sociala förenings- och idrottsmiljö.
  • Skapad: 27 APR 2021 18:08

-Jag ser mycket fram emot att få var med och påverka föreningens framtida trygghetsarbete. Vår utgångspunkt är bra, men bra kan alltid bli bättre. En viktig del som jag ser det är att nå ut till föreningens alla grupper med material som de kan använda i sina samtal om vad en trygg idrottsmiljö innebär, säger Ninni Wallfelt. 

Gymnos har som alla andra idrottsföreningar en viktig social funktion att fylla i samhället. Vi vill att alla våra medlemmar ska känna sig välkomna i föreningen och få möjlighet att utvecklas i en trygg miljö. I vår gemensamma strävan att erbjuda en bra verksamhet för de barn och unga vi möter tar vi stöd i barnkonventionen och de grundprinciper som finns beskrivna där. Gymnos styrelse och föreningens tränare/ledare har i sina respektive roller ett särskilt ansvar för att skapa säkra och trygga idrottsmiljöer där barnkonventionen är en viktig guide i den dagliga verksamheten.      

Kontaktuppgifter Trygghetsansvarig:

Ninni Wallfeldt, This is a mailto link, telefon 073 730 05 98

Skribent: Ann-Louise Skoglund
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link