Hoppa till sidans innehåll

Tack för höstterminen 2018

06 DEC 2018 14:55
Ett stort TACK gymnaster, ledare och föräldrar till höstterminen 2018!
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 14:55

Vi hoppas att alla barn, ungdomar, ledare och föräldrar haft en rolig och bra gymnastiktermin!
Nu när terminen går mot sitt slut påbörjar vi snart arbetet med vårens gymnastikgrupper och ledarbemanning. Alla gymnaster som har en plats i Gymnos idag erbjuds även en plats på vårterminen. Några grupper kan komma att behöva justeras utifrån ledartillgången och gymnasternas kompetens och erfarenhet varför kan det bli ändringar i vissa grupper.

Byte av grupp

Om ditt barn är intresserad av att byta grupp är du som förälder välkommen att kontakta kansliet. Byte av grupper sker normalt sätt vid start av höstterminen men att få veta gymnasternas önskemål är viktigt för att kunna planera verksamheten på bästa sätt.

Ledare sökes
Våra gymnastikgrupper är populära där vi i dagsläget har kö in till flera av våra grupper. Våra ledare är oerhört viktiga för att kunna skapa grupper och erbjuda plats för intresserade barn.
Ni som föräldrar kan genom att engagera er som ledare vara med och bidra till att utveckla Gymnos och erbjuda fler barn plats hos oss! Du får vara en viktig del av ditt och andras barns fritid där du får massor av positiv energi av att möta alla glada barn.


Du som ledare får stöd av föreningen genom internutbildning innan start av höstterminen, en ledartröja, du får hjälp och råd av erfarna ledare, ditt barn får förtur till våra grupper, vid behov finns att delta i utbildningar som arrangeras av Gymnastikförbundet samt att du får arvode alternativ ingen eller lägre träningsavgift för ditt barn. Utöver detta arrangerar vi ledardagar med föreläsningar där vi bjuder på mat, ledarpresent och ett stort tack på Julgalan i december.


Om du skulle vilja vara ledare, eller känner någon annan som skulle passa bra, är du välkommen att kontakta kansliet för mer information.

Uppsägning av plats

Då vi har kö in till våra gymnastikgrupper vill vi så snart som möjligt kunna bjuda in nya barn till våra grupper i Gymnos. Därför behöver vi veta huruvida ert/era barn önskar fortsätta hos oss.

Meddela eventuell uppsägning av plats senast 2018-12-09 till gruppens ledare.

Skribent: Sofia Byhlinder
Epost: Adressen Gömd
KONTAKT
VECKA 16
Måndag kl 8-16 via telefon och mail
Tisdag kl 14.30-18 kansliet öppet
Onsdag kl 8-16 via telefon och mail
Torsdag STÄNGT (vabb)
Fredag STÄNGT (Långfredag)
KONTAKT
VECKA 17
Måndag STÄNGT (annandag Påsk)
Tisdag kl 14-18 kansliet öppet
Onsdag kl 8-16 via telefon och mail
Torsdag kl 12-16 kansliet öppet
Fredag STÄNGT
This is a mailto link
072-3230734

 

@gfgymnos

 

 

 

SPONSORTEAM

 

 

 

SUPPORTERTEAM

 

 

LEVERANTÖRER

 

Postadress:
GF Gymnos - Gymnastik
Lugnets företagscenter
79131 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0723230734
E-post: This is a mailto link